Kontakta oss på 0708-29 58 64 eller info@babagroup.se
Please select a page for the Contact Slideout in Theme Options > Header Options

KONGAHÄLLA CENTER

Pre Covid-19

Ett år har gått och förhoppningsvis kan vi se slutet på covid-19. När Kongahälla Center byggdes valde man att klustra samman liknande butiker med varann, detta är inte vanligt och skapar en handelsplats som blir väldigt effektiv. Vår förhoppning är att en kund som tittar på kläder skall passera en rad andra butiker och blir lockad till köp. Visionen är att så många kunder som möjligt skall gå hela varvet runt på båda planen vid varje besök.

 

Nya KONGAHÄLLA CENTER

Nedan kommer olika alternativ på hyresgästmix

Plan 1

Plan 2

Plan 3

Då ser centrat ut på följande vis.

Detta medför att KUNGAHÄLLA CENTER blir en destination att åka till. Vi särskiljer oss ifrån det som finns på andra handelsplatser i närheten! Vi skapar ett spännande kundvarv där besökaren ”tvingas” att röra sig runt i hela centrat.

Entre till Handelsbanken mfl
Helsingborg rider på högkonjunkturen och investeringarna i bygg- och bostadsbranschen ligger på rekordnivåer. HD har gått igenom cityprojekten som ska växlas upp i bostäder och jobb.
 
Fastighetsbolagen som bygger i centrala Helsingborg satsar miljardbelopp i över 50 000 kvadratmeter nya bostäder och minst lika mycket ytor för kontor, hotell och butiker.
Bild: kayze
Man måste gå tillbaka till H99 i Norra hamnen och till tidiga 1990-talet för att hitta större satsningar på nyproduktion av bostäder och kontorslokaler i city. Inget av dem kan dock mäta sig med det som händer nu.